Adam och jag

Idag åkte jag iväg på en liten utflykt själv med Adam. Han har varit väldigt lynnig i humöret senaste dagarna och han är bland annat otroligt frustrerad på Arvid. Vi avvärjer syskonbråk stup i kvarten just nu och det kändes därför som om Adam kunde må bra av lite egentid. 
Vi satte oss på bussen och åkte till Odenplan. Bara att åka buss är ju som bekant mycket spännande! Vi satt och pratade om livet i allmänhet och bilar i synnerhet. Det har hänt så mycket i Adams språkutveckling senaste tiden och det är så roligt att bara sitta och konversera med honom!
Väl vid Odenplan handlade vi en vårmössa till honom och nya täckbyxor och vantar. Sedan gick vi på Burger King där han åt hamburgare och drack mjölk. Mums! Efter det mötte moster Frida upp oss och så köpte vi med oss lite fika och satte oss och njöt av vårsolen i Vasaparken. Och så lekte vi förstås! Adam älskar att komma till nya parker och i Vasaparken hoppade, klättrade och sprang han runt som en kalv på grönbete!  
Under hela vår utflykt var han väldigt harmonisk och bara allmänt glad! Han är så mysig att vara med! Det känns bra att försöka ge killarna lite mer uppmärksamhet och fokus ibland än vad man kan göra med båda barnen samtidigt.