En liten pratkvarn

Oj vilket snack det är på Arvid! Han babblar på i ett och det kommer fler och fler ord! Det dröjde endast två dagar på Magnus föräldraledighet tills han kunde säga "pappa". Haha! Är väl kanske bra att kunna just det ordet för sin egen överlevnads skull inför de närmaste månaderna. ;-)
Han kan även säga "tat" (vilket betyder tack), "titta", "dä" (brukar han säga när han pekar på något och vill att vi ska säga vad det heter) och så "Einstein" som är favoritprogrammet på tv! :-)
Nu kan han även gå och endast hålla i en hand, så han jobbar på balansen dagligen. Nu går det fort! 


 

Adam och jag

Idag åkte jag iväg på en liten utflykt själv med Adam. Han har varit väldigt lynnig i humöret senaste dagarna och han är bland annat otroligt frustrerad på Arvid. Vi avvärjer syskonbråk stup i kvarten just nu och det kändes därför som om Adam kunde må bra av lite egentid. 
Vi satte oss på bussen och åkte till Odenplan. Bara att åka buss är ju som bekant mycket spännande! Vi satt och pratade om livet i allmänhet och bilar i synnerhet. Det har hänt så mycket i Adams språkutveckling senaste tiden och det är så roligt att bara sitta och konversera med honom!
Väl vid Odenplan handlade vi en vårmössa till honom och nya täckbyxor och vantar. Sedan gick vi på Burger King där han åt hamburgare och drack mjölk. Mums! Efter det mötte moster Frida upp oss och så köpte vi med oss lite fika och satte oss och njöt av vårsolen i Vasaparken. Och så lekte vi förstås! Adam älskar att komma till nya parker och i Vasaparken hoppade, klättrade och sprang han runt som en kalv på grönbete!  
Under hela vår utflykt var han väldigt harmonisk och bara allmänt glad! Han är så mysig att vara med! Det känns bra att försöka ge killarna lite mer uppmärksamhet och fokus ibland än vad man kan göra med båda barnen samtidigt. 


Nu är det helg!

Efter en ganska kämpig dag på jobbet, var det skönt att få komma hem till mina killar och inleda helgen! 
Dessvärre är alla tre förkylda och även jag känner att kroppen försöker mota en begynnande förkylning. Men trots detta var de lika glada som vanligt! En väldigt uppskattad lek från båda våra buspojkar var att Arvid skulle sitta i Adams knä på en liten pall och till slut gled de båda ned och skrattade hejdlöst! 
Bilderna är tyvärr suddiga och mörka, men visar ändå hur roligt de hade! 
Deras skratt är så otroligt smittande! 
Adam har varit hos frisören idag och ser på något vis så vuxen ut tycker jag. Min stora kille!
Nu har barnen precis somnat och vi får en lugn stund i soffan innan det är dags att sova även för oss! Ska bli så skönt! Min första hela vecka på jobbet har gått bra, men jag är riktigt trött... Trevlig helg!