Favoritsysselsättning

Adam fullkomligt älskar att krypa upp i knäet när man sitter vid köksbordet och köra bilar på den tidning man eventuellt försöker läsa. Det är verkligen hans favoritsysselsättning just nu, och har faktiskt varit en tid. Han bläddrar själv i tidningen för att se om bilarna påverkar sin körbana på olika sidor. Det är även mycket spännande att se hur de kör över mittenkanten i tidningen. Han är så koncentrerad och verkar kunna sitta så och utforska hur länge som helst. 
Och det är verkligen inte mig emot! Det är så mysigt när han sitter stilla i famnen en stund och man kan passa på att gosa med och pussa på honom hur mycket man vill utan att han protesterar! Brunch

Idag var vi bjudna på brunch hos vänner som bor i Täby. Trevligt för oss att göra en liten utflykt efter mycket tid i hemmet senaste tiden. 
Vi var 11 vuxna och 6 barn där så det var ganska bra drag kan jag avslöja! Clara som är 9 månader satt bredvid Adam när de åt. Adam var väldigt nyfiken på henne, klappade på henne och tittade mycket utforskande på minsta rörelse hon gjorde. Intresset för bebisar bådar gott inför hans syskons ankomst! 
Tänk att vår lille kille snart ska bli storebror! Det är fortfarande lite svårt att greppa tycker jag. Vuxentid och förkylning

Häromdagen hade jag och Magnus lyxen att få lite vuxentid. Mina föräldrar tog hand om Adam som tyckte det var väldigt kul att få leka av sig med mormor och morfar.
Vi gick på bio, för det var verkligen evigheter sedan! Det var mysigt att få vara bara vi och vuxna för en stund, kanske var det sista möjligheten innan förlossningen. Sedan lär det dröja ett tag tills den möjligheten finns igen. 
Senare samma kväll bröt en förkylning ut hos oss båda. Adam har klarat sig med enbart lite hosta, men jag själv och Magnus fick oss en släng. Själv var jag däckad hela dagen igår med halsont, täppa och huvudvärk, medan Adam och Magnus var och hälsade på farmor och farfar. Idag känns det dock mycket bättre, så förhoppningsvis blir det inte värre än så.