Picnic

Vilken härlig dag vi har haft idag! Äntligen är värmen här och det verkar som om den ska stanna! Idag har vi haft ca 20 grader och i morgon blir det varmare och vi planerar att åka till stranden! 
Vi firade detta genom att ta med oss lite picnic till Lake Osborne. Så härligt att kunna äta utomhus, det har vi inte direkt varit bortskämda med sista tiden! Vi tog även med picnic till fåglarna. Adam tyckte i vanlig ordning att det var väldigt spännande att mata fåglarna. Särskilt spännande är storkarna. Ett intresse han delar med hans mormor barnmorskan. ;)
Vi fick lyxen att få en datenight! Mamma och pappa tog hand om barnen och lät dem dessutom sova över! Så vi gick ut och åt en middag i lugn och ro (vi åt middagen varm och tillsammans!) och i morgon kan vi få sova tills vi själva vaknar och slipper bli väckta kl 04.30 av att någon har tappat täcket. Fantastiskt! 
Nya åket

Killarnas nya åk fungerar riktigt bra! Det är egentligen en joggingvagn men det tvivlar jag på att vi kommer använda den till. Men den är hyfsat liten och smidig för att vara en dubbelvagn så den fyller vårt behov. Och båda barnen får plats att sova i den om det skulle behövas någon kväll när vi är borta eller så. Och de verkar trivas riktigt bra med att sitta bredvid varandra, särskilt Arvid som tycker det är fantastiskt att Adam sitter bredvid! 
Adam totalt däckade av trötthet i vagnen idag mitt på dagen, och bara det innebär ju ett oerhört bra betyg på vagnen. Vi är alla nöjda!Flytt och sällskap

Igår blev det inget blogginlägg och det beror på att vi var fullt upptagna med att flytta. Eftersom mina föräldrar kom fram igårkväll var det dags för oss att flytta ut ur deras lägenhet och in i den som vi har hyrt en bit därifrån. Så vi städade, tvättade och packade i och packade ur. Och precis hela dagen ösregnade det vilket inte gjorde det helt lätt. 
Men nu är vi i alla fall på plats och i morse åkte vi över till mamma och pappa och bjöd ut dem på frukost. Och det är verkligen trevligt för oss allihop att nu ha fått sällskap! Adam har varit helt exalterad hela dagen över att få leka med mormor och morfar igen! 
Så klart att han är less på sina föräldrar efter att ha varit instängd i två hela dagar i lägenheten medan skyfall och tornados pågick utanför....Tornados är för övrigt extremt ovanligt så här långt söderut, så nu har vi nog prickat in alla slags dåliga extrema väderslag under våra två första veckor här. 
Det nya stället vi bor på är lite mindre och det är bara ett rum, så här sover vi allihop på rad! ;)