Ett litet riskorn

Nu har Adam fått sin första tand, stor som ett litet riskorn! Om man jämför med andra barn vi umgås med så är han sen med tänderna. Men inget mig emot, jag hoppas att han i och med att tänderna kommer sent, kanske också tappar mjölktänderna sent. Har ingen aning om det har något samband, men det vore ju bra! ;) I och med att det nu finns en liten tand måste vi också börja borsta den. Adam förstod inte riktigt vad jag höll på med men gapade i alla fall snällt! Vår lille ingenjör

Adam vill verkligen undersöka ALLT just nu! Han kan sitta och pilla, vända och vrida på saker hur länge som helst och vill hela tiden vara med där det händer något som intresserar honom. Tvättmaskinen har länge varit högintressant, men  idag tog han det till en annan nivå när han försökte krypa in i maskinen för att undersöka den inifrån. En liten ingenjör i spe mån tro? ;) Sturebadet

Idag fick jag lite kvalitetstid med mamma då vi tog en eftermiddag på Sturebadets spa tillsammans. Jag fick ett presentkort dit av mina tjejkompisar när jag fyllde år i höstas men har inte hunnit utnyttja det än. Så jag passade på att ge mamma detsamma i present när hon fyllde år nu i juni så vi kunde gå tillsammans. Och idag var det äntligen dags, väl till pass en sådan ruggig och grå dag som det varit idag! 
Vi badade bastu, badade i aromamassagepoolen, satt i aromarelaxen och slutligen fick vi oss en varsin massage. Hur skönt och mysigt som helst! Efteråt kände vi oss som nya och behagligt avslappnade. 
Det är verkligen härligt på Sturebadet. Den vackra miljön, trevliga och duktiga personalen, de lyxiga hår- och hudvårdsprodukterna och den vackra musiken inbjuder verkligen till lugn och nedvarvning. Om man vill unna sig lite lyx och ta hand om sig själv är Sturebadet det perfekta stället!