Välkommen sköna maj!

Vad härligt att få lägga snöiga och kalla april månad bakom oss och välkomna maj! Idag har det varit så härligt ute och jag tycker det har doftat annorlunda, en doft av vår helt enkelt! När vi var i parken under förmiddagen värmde verkligen solen. Jag hann även med ett träningspass och sedan var vi bjudna på en tidig middag hemma hos vänner så barnen hann leka en stund innan middagen. Mycket trevligt! 
Magnus och jag kunde idag konstatera att båda killarna nu klarar sig så pass bra själva att vi kunde låta dem leka själva. Vi tittade såklart till dem regelbundet och grep in ibland när det uppstod någon konflikt om en viss leksak, men det är stor skillnad mot hur det var för inte alls länge sedan. Ikväll kunde vi sitta ned och faktiskt prata med de andra vuxna! Wow! 
En annan väldigt häftig grej är att Adam och hans kompisar nu tar med Arvid i sin lek på ett annorlunda sätt. Nyligen tyckte de mest att det var kul att springa ifrån honom och gjorde sig lustiga över att han inte hann ifatt dem, nu pratar de med honom och leker tillsammans med honom. Jätteroligt! Det känns som om ålderskillnaden blir allt mindre.


Fredag!!

Åh vad skönt att det blev fredag även denna vecka! Jag har haft en ganska tuff jobbvecka på flera sätt, så det var skönt att komma hem till alla mina killar efter avslutad jobbvecka. Det är så härligt med barnen som lever så i nuet, de får mig snabbt att glömma saker jag grubblar på under jobbdagen. 
Idag har både Adam och Arvid varit på återbesök hos tandläkaren för att kolla hur deras skador från i påskas läkt. För Adams del hade det läkt bra! Han var jätteduktig och gapade stort och lät tandläkaren undersöka honom. 
Arvid däremot gick inte med på att låta sig undersökas i munnen, men vi tror att det läkt bra även för honom. Han verkar inte besväras av det längre och vi kan se att tänderna som trycktes upp i tandköttet av olycksfallet har börjat växa ut igen. Det känns skönt! Trist dag

Idag har det varit dåligt väder precis hela dagen. Det har snöat, regnat och även haglat så vi har fått se hela spektrat av nederbörd. Så trist! Och på toppen av det har barnen haft en riktig gnälldag. Vi har drabbats av en lättare förkylning alla fyra, så vårt tålamod har verkligen utsatts för prövningar vill jag lova. Vi har räddats av Baby Einstein och Pippi Långstrump på tv när det har varit som värst, då har vi förskonats med några minuters lugn. Puh! Så skönt att kvällen nu är här och att lugnet infunnit sig! 
Det blev, trots dåligt väder hela dagen, en fantastiskt vacker solnedgång som vi så ofta får njuta av där vi bor!