Adventsmys

Åh vad mysigt det är nu när det är advent! Jag njuter lika mycket varje år när stjärnorna och ljusstakarna får komma upp i fönstren. Äntligen lite ljus och stämning! 
I övrigt har helgen varit jobbig i vår lilla familj. Adam drabbades av sin första magsjuka natten till lördagen och när vi trodde att allt hade vänt idag, så började det om igen. Stackars liten! Det är så otroligt jobbigt att se sitt barn må dåligt och man känner sig så otroligt maktlös. Han är ju dessutom för liten för att förstå. Nu sover lillskrutten och jag hoppas så innerligt att han mår bättre i morgon. 

Adams syn på magen

Adam inser helt klart att det är något speciellt med min mage. Han trycker på den ibland med handen och skrattar samtidigt som han har ett otroligt busigt uttryck i ögonen. Vi pratar alltmer med honom om att det ligger en bebis där inne och att han snart ska bli storebror, men vi vet inte riktigt hur mycket han förstår. Han tycker i alla fall att det är väldigt roligt att använda magen till att köra bilar på. Det är en så bra nedförsbacke för bilarna! ;-)
 


Ikea

Idag var vi på IKEA. Adam hade fullt sjå med att kolla in lekhörnan och var dessutom väldigt nyfiken på de andra barnen. Han gick nära dem för att se vad de gjorde. Helt plötsligt känns det som att han har blivit så stor! Det var inte alls länge sedan han var väldigt blyg mot folk han inte träffat tidigare, och nu söker han istället upp dem på eget initiativ. Han är så nyfiken och intresserad av andra! Tänk att vår lille kille håller på att bli så stor! Jag kom att tänka på när vi var på Ikea när Adam var väldigt liten. Jag kollade här i bloggen och som av en händelse visade det sig vara exakt ett år sedan. Då var han endast tre månader gammal och sov mest i vagnen. Idag sprang han runt i gångarna och röjde. Viss skillnad! Så här såg det ut för ett år sedan... Oj vad fort det går!