I natt jag drömde...

...något som jag aldrig drömt förut (precis som i sången)! 
Jag drömde att jag fick en ledig helg, helt för mig själv! Jag checkade in på Scandic Grand Central (fråga mig inte varför det var just det hotellet, men det var det). Därifrån gick jag ned på stan och införskaffade en flärdfull garderob till mig själv, långt ifrån amningströjornas värld. Sedan gick jag in på Sturebadet och sjönk ned i den varma bubbelpoolen och njöt av tystnaden, innan jag fick en helkroppsmassage. 
Därefter promenerade jag tillbaka till hotellet och satte "stör ej" skylten på dörren och somnade snabbt. Sedan sov jag i ett helt dygn i sträck! När jag vaknade åt jag en fantastisk hotellfrukost. 
När jag skulle checka ut kom självaste hotelldirektören och tackade mig för att jag hade valt deras hotell att vila ut på, han tyckte att det var god reklam för hotellet att man kunde sova så många timmar i deras sängar. Han sa även att jag hade satt ett nytt sömnrekord på hotellet. Aldrig tidigare hade någon gäst sovit i ett dygn i sträck! Haha, jo jag tackar! 
Åh vilken underbar dröm! Låter som rena rama himmelriket att få sova ostört tills jag har sovit färdigt! 

Billekar

Det finns ingenting som Adam älskar så mycket som att leka med bilar! Han kan hålla på i evigheter med att köra olika slags fordon på olika underlag, han ställer dem i rad, kör dem uppför backar och hinder, bygger vägbanor att köra på och ställer ut dem på de mest oväntade platser. T.o.m lillebror kör han ibland bilar på! ;) 
Nu gör han även ljud till bilarna på olika sätt när han leker och det är tydligen väldigt uppskattat hos de andra barnen på förskolan. 
Det är så roligt att studera honom! Han är helt inne i sin lek och blir alltmer självständig. Goa unge! 


Förkylningar

Det var en riktigt stökig natt hemma hos oss i natt. Båda killarna har dessvärre blivit förkylda igen, innan de ens hade hunnit bli riktigt friska från förra omgången. 
Adam har hostat en hel del under natten och näsan rinner. Och Arvid har varit riktigt täppt i näsan och har därmed haft svårt att äta. Han har sugit i sig mindre mängder och därmed behövt äta oftare. Så varannan timme natten igenom har jag ammat och hans magproblem har sedan bidragit till att han haft svårt att somna om. 
Stackars lillskrutten, han har nu sin fjärde förkylning och är knappt 2,5 månad gammal. Men tack och lov blir han ju äldre och starkare hela tiden och klarar därmed av förkylningarna bättre. Vi håller tummarna att detta snart går över! 
Ja, vad ska man säga? Det är minst sagt utmanande att ha två förkylda småbarn varav ett spädbarn med kolik. Undrar just när man ska få igen all denna förlorade sömn.... Får väl passa på när killarna är tonåringar och vi kommer ha problem med att överhuvudtaget få upp dem ur sängen... I en annan del av livet.