Livet på landet

Åh vad fantastiskt det är att se barnen njuta så av att vara ute på landet! De springer runt och njuter av ytan, att kunna springa ut och in i huset och de stora härliga gräsytorna att röra sig på.
De upptäcker naturen, tittar på alla små kryp, stannar till och äter smultron som växer vilt lite varstans. Det är en underbar syn och jag tänker att vi är så lyckligt lottade som kan ge barnen möjlighet att vistas i denna underbara miljö!
Och såklart njuter även vi vuxna. Det är faktiskt en del saker som blir lite lättare när man bor med barn i hus i jämförelse med att bo i lägenhet. Men vår jakt på hus i stan tar en paus över sommaren och sedan återupptas den i höst.
Nu är vi åter på väg in till stan för att göra oss redo för en ny arbetsvecka. 8 arbetsdagar kvar till semestern!

Midsommarfirandet

Vilken härlig midsommar vi hade! Kanonväder, sol, härliga vänner och familj! Traditionsenlig midsommarlunch följdes av lite lekar och därefter bad för dem som står ut med den isande temperaturen (dvs inte mig själv inkluderad som bara badar om det känns behagligt vid ca 24-25 grader). Hela middagen kunde vi sedan sitta ute och grilla och njuta av den ljusa sommarkvällen. Bra start på sommaren! 
Adam och Sixten har som alltid när de ses kört stenhårt och tagit slut på varandra i sitt aktiva tempo. Plötsligt låg de båda utslagna på golvet och vilade en stund. En helt klart befogad paus! 
Redo för midsommar

Äntligen, äntligen, äntligen kan vi nu flytta in i huset på landet! Det är snart ett år sedan vi flyttade ut inför ombyggnationen och nu är det som ett helt nytt hus! Så fantastiskt fint är det! 
Vi packade ihop oss och alla prylar efter att jag kom hem från jobbet och kom hit ut nu på kvällen. Så skönt att vara på plats och att vakna här i morgon. Ska bara packa upp lite så vi kan sova sen... 
I morgon kommer hela övriga familjen hit på Magnus sida inklusive vänner och dessutom kommer mina föräldrar hit och Adams bästa kompis Sixten och hans föräldrar Sanna och Henrik, som har blivit våra vänner. 
Ska bli så roligt att fira den första midsommarhelgen i nya huset!