Running season

Löparsäsongen är officiellt här! Jag provade ut och beställde ett par nya löparskor för säsongen. Jag beställde dem från Sportamore och de kom inom bara en dag! Fantastiskt! Så nu ska jag bara gå in dem innan det är dags för premiärrundan. Ser redan fram emot den där känslan när löppasset är klart.... ;) 


Bilder från vardagen

Det är ju så härligt nu för barnen (och oss mammor!) när de kan vara ute och leka utan alltför mycket kläder som bara är otympliga. Vi har de senaste dagarna varit en del i parken precis där vi bor. Igår fick Adam sällskap av Didrik och idag av Ebba. 
 
Att gunga är fortfarande kul!
 
Didrik och Adam. Vid 8-månaders kontrollen visade de sig vara exakt lika långa och lika tunga. På grammet! Otroligt! De följs åt.


Ebba, som är lite mer rörlig än killarna, ville gärna klättra på Adam, och han brydde sig inte nämnvärt om det. Morgonpromenad

Jag och Adam tog oss en promenad över till Bromma i morse. Det är nämligen där min kiropraktor finns och det var dags att göra ett besök där för att se om han kan få bukt med den envisa huvudvärken jag har dragit med alldeles för länge. Och vilket underbart väder det var! Det blev en härlig morgonpromenad med underbar utsikt! Vet inte hur ofta jag konstaterar att vi bor i en otroligt vacker stad! Man kan verkligen inte se sig mätt på utsikten! Adam gjorde mig den stora tjänsten att sova sig igenom hela behandlingen. Utmärkt!

Underbar utsikt från Tranebergsbron.