9 månader

Oj vad mycket som händer i Adams liv just nu! Han lär sig nya saker dagligen känns det som och jag upphör aldrig att förvånas. Varje dag med honom är som ett äventyr och det är en fantastisk resa att få följa med på! Idag har han hunnit bli 9 månader. 
  • Han ålar sig fortfarande fram på mage, men det går med ett attans tempo nu. 
  • Han ställer sig nu upp mot saker och håller man i honom när han står upp försöker han alltid släppa. Insikten om att han då kommer att falla saknas!
  • Favoritlekar är allt som har med att öppna och stänga saker att göra. Det kan vara lådor, dörrar och skåp. Allt ska undersökas!
  • Han tycker även om när vi läser böcker och sjunger med honom. 
  • När andra barn är ledsna, blir han sympatiledsen. 
  • Han kan även bli ledsen när jag lämnar rummet och följer helst efter. 
  • Det absolut bästa han vet är jordgubbar!
  • Han ljudar "mama". Om han vet vad det betyder är oklart, men jag väljer att tolka det välvilligt. ;) 
  • Han somnar 19.30-20.00 på kvällarna och vaknar oftast 05.30-06.00 på morgnarna. 
Kärlekskoden

 Jag fullkomligt älskar tv-program i vilka syftet är att människor ska träffa sin kärlek! Finns det något finare än att människor hittar och blir kära i varandra? Det är så häftigt och så härligt tycker jag, som verkligen är en obotlig romantiker. Jag tycker om att titta på allt från "Bonde söker fru" till "The Bachelor" och jag brukar tycka om att försöka förutse vem de till slut väljer. Och jag tycker att man oftast ser vem de faller för på ett tidigt stadie. Nu går en realityserie på SVT som fokuserar en hel del på vetenskapen vad gäller val av partner. Den heter "Kärlekskoden" och är mycket intressant! Henrik Fexeus, som bl.a. har skrivit boken "Konsten att läsa tankar" är programledare och låter deltagarna genomföra ett antal vetenskapliga test som ska hjälpa dem att välja rätt partner. Se den! SVT kl 21.00 på torsdagar. Även denna torsdag kommer jag att sitta som klistrad i tv-soffan. 
 
Bild lånad från svt.se
 
 
En kommentar publicerat i Min vardag
Taggar: SVT, Kärlekskoden, SVT torsdagar kl 21, träffa sin partner på vetenskapligt sätt, kärlek, romantik, realityserier om kärlek, realityserier om dating, Henrik Fexeus, Konsten att läsa tankar

Hagadagen

Kristi Himmelsfärdsdagen innebär att min familj traditionsenligt åker till Haga och har lite picknick. Och så även i år! Det som var annorlunda i år var att det var första gången Adam var med! Eftersom jag har varit där i alla år i hela mitt liv så känns det lite speciellt för mig att introducera Adam för denna tradition. Även om det inte var jättevarmt, så lyste solen över oss och det var riktigt härligt. Efter frukostpicknicken åkte vi in till stan för gemensam lunch hemma hos mamma och pappa. 
 
 
 
 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Familj
Taggar: Haga, Hagaparken, sol, vår, tradition, familjetraditioner