Plötsligt händer det!

För första gången någonsin lyckades de stava mitt namn rätt på Starbucks! Det har faktiskt aldrig hänt förut, inte i något av de länder jag har besökt Starbucks i, inte ens i Sverige, så detta är en stor händelse värd att firas! ;-)

Happy!

En låt de spelar hela tiden här i Florida när vi cruisar runt på vägarna är Happy med Pharell Williams. Och jag måste säga att man verkligen blir just happy när man hör den! Så nu har jag den som ringsignal också och kommer att sjunga "beacause I'm happy" och få ett stort smile över läpparna varje gång telefonen ringer! :-)
 

Sweat on!

Nu när vi är två och kan hjälpas åt med att ta hand om Adam, kan jag träna ostört och samtidigt få lite egentid i gymet, vilket är väldigt skönt. Jag har försökt hålla rutinen att styrketräna varannan dag även när vi är här i USA och i dag var det dags att gå över till nästa steg i mitt träningsprogram. Det finns ett litet gym här i området där vi bor som har allt det jag behöver och det står dessutom nästan alltid tomt.
Eftersom det snart har gått sex månader sedan förlossningen är jag framme på steg 3 av 4 i boken "Träning för nyblivna mammor" av Olga Rönnberg. Detta steg kommer att pågå mellan månad 6-9 innan jag påbörjar det sista steget mot förhoppningsvis en lika stark kropp som före graviditet och förlossning.
 Och gissa om det var jobbigt?! Puh vad svettigt det var! Det var mer intensiva övningar, tyngre vikter och dessutom fler repetitioner och fler antal set, så helt klart många förändringar på en gång! Jäklar vilken träningsvärk jag kommer att ha i morgon! Men det gillar jag, det är alltid skönt att känna att träningen ger något!
 
 


Lämna kommentar publicerat i Träning och hälsa
Taggar: "Träning för nyblivna mammor", Olga Rönnberg, träning efter graviditet, träning för nyblivna mammor steg 3