1 år!

Idag var det Adams stora dag, hans första födelsedag! Tänk att vår lilla, lilla bebis inte är så liten längre! 
Hela dagen idag har han varit på ett strålande humör! Det började med att han gapskrattade när vi sjöng för honom i morse. När familjen sedan kom för att fira honom trodde jag faktiskt att han skulle bli lite rädd av att ha hela huset fullt med folk, men han antog bara en skeptisk min, kände in alla människor och sen lekte han nöjt med alla sina nya fina leksaker. 
Vi blev totalt 22 personer inklusive två  släktingar från USA som bonus! Jätteroligt att vi har en så stor familj som så gärna ville vara med och fira Adam! Tack till alla som var med och gjorde hans dag så rolig!
Efter att alla hade gått hem lekte Adam förnöjsamt med alla nya leksaker med spännande ljud och föräldrarna insåg att konversationer kommer att vara överflödiga en tid framöver. ;) 

Födelsedagstårtan.

Födelsedagskaravanen med det första ljuset.

Vår lille födelsedagsprins!Kusinerna visar hur de nya leksakerna fungerar. 


Traktorn både låter och kan köra själv!

Utomhuslunch

Idag blev vi bjudna på utomhuslunch hemma hos Madde tillsammans med Linda och Fredrik. Vi flyttade ut maten till lekparken precis intill och då kunde barnen leka fritt medan vi vuxna pratade. Det blev väldigt varmt och skönt och det var kul att träffa alla då det verkligen var alldeles för länge sedan. En mysig lördag med vänner! 
På kvällen bakade och fixade vi lite inför 1-års kalaset i morgon. Det ska verkligen bli kul att fira vår lilla älsklings första födelsedag! Det närmar sig

Idag är min sista dag som föräldraledig med Adam. Det är med blandade känslor som jag tänker på att jobbstarten närmar sig på måndag och det är dags att återvända till en annan slags vardag. Jag lämnar därmed ett fantastiskt roligt, händelserikt och omvälvande år bakom mig. Året som gått har varit det mest händelserika året i mitt liv. Jag har haft den stora förmånen att bli mamma till en underbar liten kille, vilket toppar listan över det mest fantastiska jag har upplevt. Jag har fått lära känna honom och se honom utvecklas till en egen liten personlighet; en väldigt aktiv och glad kille, ett busfrö och så fantastiskt charmerande på många olika vis! 
Och tack vare mitt nya liv som mamma har jag också haft förmånen att träffa nya bekantskaper. Några av dem har blivit riktigt goda vänner som jag kommer fortsätta att umgås med. 
Jag har dock lite svårt att förstå hur ett år kan gå så otroligt fort! Tänk att vår lille kotte redan fyller ett år till helgen! Samtidigt känns han så självklar i våra liv så att det känns som att vi alltid har varit en liten familj. 
Det är dock med varm hand jag överlämnar stafettpinnen för föräldraledighet till Magnus. Det blir roligt för både Magnus och Adam att spendera hela dagarna tillsammans och jag unnar dem verkligen det! 
 
Tänk att det redan är 1 år sedan jag fick träffa den här lille kotten!