Affären tur och retur

Det är inte helt lätt att hitta på aktiviteter till Adam nu när han börjar bli så pass frisk så att han blir rastlös. Han har ju varit hemma sedan i fredags förra veckan och han börjar ledsna rejält. Han älskar ju att vara ute och är så aktiv men vägrar att sätta på sig skalbyxor så vi kan inte gå till någon park, eftersom han där skulle åka rutchkana eller sitta i sandlådan och då blir han för kall. Och han är inte direkt killen som sitter och läser eller pärlar.... 
I morse inledde vi dagen med att gå till affären. Och det visade sig att affären tur och retur tog oss hela förmiddagen och vi kom hem lagom till lunch! Och då kan jag berätta att det i vanliga fall tar fem minuter att gå dit. ;) 
Adam har dock mycket att upptäcka på vägen. Det finns röda bussar, blåa bussar, lastbilar, taxibilar, sopbilar och vanliga bilar att studera! Han står ofta helt stilla och bara betraktar allt som händer runt omkring. Eftersom han "bara ska gå mamma" så är det bara att vänta ut honom och försöka hålla Arvid på så gott humör i vagnen som möjligt. 

Och väl i affären kan det se ut så här: