Brunch

Jag och Magnus fick lyxen att få en brunch på tu man hand idag! I julklapp fick vi ett presentkort på T-Bar på Hotell Diplomat och idag var det så dags. Mamma och pappa tog hand om barnen och vi tog en cykeltur ned på stan i det sköna vårvädret. 
Vi unnade oss ett glas bubbel och en härlig toast Skagen, med utsikt över Mälaren. Fantastiskt! 
Åh vad vi behövde lite partid! Det blir inte så mycket av den varan nu för tiden, inte egentid heller. Så därför njuter vi lite extra när vi väl får tillfälle! När vi bara hade Adam var det lättare att ge varandra utrymme till lite egentid och gå och träna eller träffa vänner tex. Skillnaden mellan att nu ha två barn är att vi hela tiden är upptagna med ett barn var och det är därför svårare att komma iväg på egen hand, åtminstone nu när barnen är så små. I takt med att de blir äldre blir de såklart mer självgående, men just nu krävs det nästan att vi hjälps åt båda två. 
Men bara att få några timmars partid någon gång ibland ger ny energi och jag tror att det är viktigt att vi ber om hjälp för att få det. Småbarnsåren är intensiva och det gäller att vårda relationen och bara få vara vuxna för en liten stund emellanåt.