Varmt välkomnande

Jag blev så trevligt och varmt välkomnad min första arbetsdag! Jag hann precis installera mig vid mitt skrivbord, sedan var det olika möten hela dagen. Vid sidan om det fick jag en rundtur på kontoret och vet ärligt talat inte hur många personer jag hälsade på. Puh! Att försöka komma ihåg folks namn gav jag upp efter en sisådär 4-5 personer. Det får ge sig med tiden, hjärnan är fullmatad med all typ av information just nu. Men alla verkar så trevliga och stämningen på kontoret verkar vara god. Min känsla är att det kommer att jag kommer trivas bra!

Det är verkligen fullt ös från start på jobbet! Tidigt i morse klev jag på planet till Göteborg där jag hade ett fullspäckat schema med möten hela dagen.
Vi har dessutom kämpat de senaste dagarna med att ställa i ordning lägenheten inför att en mäklare kom hit och fotograferade idag inför en eventuell försäljning. Och alla som har småbarn vet att det inte är det enklaste att få en lägenhet att se prydlig, neutral och avskalad ut med alla leksaker och andra prylar man har precis överallt. Så att säga att jag var mörbultad när jag kom hem strax före 19 ikväll är inte en överdrift vill jag lova! Då var det extra mysigt att få gosa lite med mina två små glada killar innan det var dags att sova!