Typiskt dåligt byte

Jag har gjort mitt förmodligen sämsta val någonsin. Eller egentligen inte ett frivilligt val, utan snarare ett måste... Jag har nämligen motvilligt bytt familjen och landet mot jobb i morgon och lägenheten i stan. Ett typiskt dåligt byte, det står helt klart.
Men, men, det är så det ligger till så bara försöka göra det bästa av det. Det är fem arbetsdagar det handlar om, sedan har vi en veckas gemensam semester till hela lilla familjen. Det ska nog gå bra!

Redan saknade killar...

I helgen har vi haft mina föräldrar på besök ute på landet. Väldigt trevligt och kul för oss alla! Det var ju väldigt länge sedan de träffade framförallt Arvid och Magnus, jag och Adam var ju inne i stan i förra veckan en snabbis.
Killarna grabbade direkt tag i dem och drog iväg med dem på diverse upptåg. Vi tycker normalt sett att Arvid pratar en hel del, men med pappa pratar han HELA tiden! Så roligt att lyssna på deras pratstunder, det snackas oavbrutet!

Och Adam och mamma läste en del och pratade om månen och solen. Adam var otroligt fascinerad när vi igår kväll tittade på solnedgången. Han börjar bli en stor kille nu och funderar så mycket! Jätteroligt! Han frågade bl.a sin mormor var solen bor någonstans. Inte en helt lätt fråga att besvara. I morse vaknade han tidigt och ville genast ta med mormor ut för att se efter om månen och solen hade gått upp än. Det blir en spännande utmaning att ha en liten tänkare hemma!