Sommaridyll

Åh vilken härlig sommardag vi har haft idag! Vi har verkligen varit ute i princip hela dagen och njutit av sommarvärmen! 
På förmiddagen hälsade vi på vänner i Bromma och hängde i deras trädgård. Och på eftermiddagen blev det kusinhäng i Enskede med grillning och bad. 
Adam satt för första gången med vid barnbordet och åt helt själv och utan att vilja ha mig eller Magnus i närheten. Stora killen! Och han mumsade gladeligen i sig maten utan minsta protest, vilket inte är någon självklarhet för tillfället. Kanske var det effekten av att umgås med sina äldre kusiner...
 
 
Efter middagen badade Adam och Ella i poolen. De åkte rutschkana rakt ned i poolen och sprang sedan upp och gjorde om allt igen, och igen, och igen! Jag har nog faktiskt aldrig sett Adam ha så fantastiskt roligt som han hade idag! Det var verkligen underbart att se! Och han var faktiskt väldigt tuff i vattnet. Flera gånger åkte han under vattnet med hela huvudet, men det bekom honom inte, han bara reste sig upp, sprang runt och tog sig upp i rutschkanan igen. 
 
 
Och Arvid njöt av all uppmärksamhet han fick av de övriga kusinerna och av Karin. Han bara låg och skrattade och jollrade när alla tjejer klappade på och gosade med honom! Han var verkligen "center of attention" och kunde inte varit nöjdare med tillvaron. 
 


 
När jag satt där i den solskensdränkta lummmiga trädgården och tittade på barnen som lekte och hade roligt, kände doften av grillen och sippade på vinet i mitt glas, kunde jag inte annat än njuta! Vilken fantastisk sommaridyll!! Sju barn och sex vuxna som bara njöt av livet och tillvaron tillsammans! Tänk att livet kan vara så härligt! 
Helt klart en dag att bevara i minnesbanken och ta fram de dagar småbarnslivet ter sig lite mer utmanande..... ;-)