Välkommen sköna maj!

Vad härligt att få lägga snöiga och kalla april månad bakom oss och välkomna maj! Idag har det varit så härligt ute och jag tycker det har doftat annorlunda, en doft av vår helt enkelt! När vi var i parken under förmiddagen värmde verkligen solen. Jag hann även med ett träningspass och sedan var vi bjudna på en tidig middag hemma hos vänner så barnen hann leka en stund innan middagen. Mycket trevligt! 
Magnus och jag kunde idag konstatera att båda killarna nu klarar sig så pass bra själva att vi kunde låta dem leka själva. Vi tittade såklart till dem regelbundet och grep in ibland när det uppstod någon konflikt om en viss leksak, men det är stor skillnad mot hur det var för inte alls länge sedan. Ikväll kunde vi sitta ned och faktiskt prata med de andra vuxna! Wow! 
En annan väldigt häftig grej är att Adam och hans kompisar nu tar med Arvid i sin lek på ett annorlunda sätt. Nyligen tyckte de mest att det var kul att springa ifrån honom och gjorde sig lustiga över att han inte hann ifatt dem, nu pratar de med honom och leker tillsammans med honom. Jätteroligt! Det känns som om ålderskillnaden blir allt mindre.