Förskolan

I måndags började Adam på förskolan igen efter uppehållet pga alla sjukdomar. Han fick börja om igen med inskolningen eftersom uppehållet var så långt.
I måndags var Magnus med honom på förskolan och det gick inte alls något bra. Han var gnällig och klistrig på Magnus och ville inte äta något och inte heller sova. Efter halva dagen gick de därför hem och Adam somnade helt utmattad i vagnen.
I tisdags redan lämnade Magnus honom själv, eftersom det verkade som om det bara blev värre om Magnus var med. Och sedan har det faktiskt gått väldigt bra för Adam under veckan. Han har tyvärr varit väldigt ledsen vid både lämning och hämtning, men han har återhämtat sig snabbt och personalen tycker att det har gått väldigt bra. Han har lekt, sovit, varit med ute och t.o.m. smakat lite på maten till lunch. Det har verkligen gått över förväntan, med tanke på hur veckan startade, och det är en stor lättnad för oss föräldrar! Att vara ledsen vid lämning och hämtning är väldigt vanligt och förhoppningsvis släpper det på sikt när han har kommit in i rutinerna lite mer.