Omedvetet vårtecken och glasögon

Sedan ca en månad tillbaka har jag haft en väldigt jobbig huvudvärk. Nu är jag tyvärr en person som ofta drabbas av huvudvärk pga problem i rygg/nacke, men senaste tiden har den känts annorlunda. Dessutom har det i princip dagligen känts som om jag håller på att dra på mig en förkylning men det blir inte så mycket mer än att jag nyser en hel del och snyter mig, jag har inte känt mig sjuk på det sätt en förkylning kan innebära, förutom att jag har känt mig helt knockad av trötthet.... Men så slog det mig plötsligt att jag vissa år är känslig mot pollen. Det hade jag liksom förträngt och i år kan ju faktiskt vara ett sånt år. Kan ju förklara varför det kliar och sticker i näsan så fasligt under cykelturen till jobbet. Pollenallergi är ju ett vårtecken om något! Dock var jag inte så medveten om det. Haha, vad lustig man kan vara som bara glömmer bort en sån sak! Så nu ska jag testa lite allergimedicin för att se om det gör någon skillnad. 
Dessutom har huvudvärken blivit än mer intensiv på jobbet och efter att jag igår var hos optikern fick jag veta att jag ser lite sämre och måste öka styrkan på de glasögon jag har på jobbet framför datorn och när jag läser. Det kan ju också bidra till huvudvärken. 
Så nu ska jag bara välja ett par bågar och sedan beställa glasen. Men det var just det där med att välja bågar... Usch så svårt! Optikern skickade med mig tre bågar hem som hon tycker passar mig så nu ska jag välja. Bad Magnus ta kort på de olika. Vilka ska jag välja? Hjälp! 
Bilderna togs i morse, därav förklaringen till den trötta uppsynen. ;) 
De är ju ganska lika varandra, men det skiljer lite i form och alternativ nr 1 är också lite ljusare i färgen och skalmen är silverfärgad. Vad säger ni, 1, 2 eller 3?