Thank you and goodbye!

I fredags slutade jag på förvaltningsrätten som jag har haft som min arbetsplats sedan juni 2011. Jag ser nu tillbaka på denna tid med blandade känslor. Jag har lärt mig så otroligt mycket där och jag har även lärt känna otroligt många trevliga personer. Flera av dem är idag nära vänner till mig.
Men det finns även en baksida och den är att jag vid många, många tillfällen pressat mig själv väldigt hårt och periodvis inte mått så bra på den arbetsplatsen. Att omges med otroligt kompetenta och duktiga människor gör att man präglas av höga krav och perfektion. Och när man redan från början är en högpresterande och ambitiös duktighetsprinsessa, som jag faktiskt vågar kalla mig själv, blir det lätt för mycket. Under mina föräldraledigheter har jag fått andra perspektiv på saker och vad som verkligen är viktigt i livet. Det har bidragit till att jag nu tar steget för att göra något helt annat i höst. Och det ser jag verkligen fram emot! Något jag definitivt inte kommer att sakna med förvaltningsrätten är den tråkiga tegelbyggnaden som hade platsat bättre i kommunistkvarteren i Ryssland. :)

Men först några dagars andrum och ledighet och jag ska ta tillfället i akt att ta hand om mig själv. Välbehövligt!
Startar dagen med en Pumpin Spice latte på Starbucks och boken "Domaren" får göra mig sällskap. Väldigt passande för att minnas en svunnen tid!