Hösten- nu är den här

När vi var ute idag kunde jag konstatera att hösten är här genom att beskåda de vackra färger som börjar ge sig till känna på löven. I temperaturen var det dock fortfarande sommar idag med 18 grader och sol och man kunde lätt gå i t-shirt! Härligt!

I helgen har det varit fullt ös med 3-års kalas igår hos Adams kompis Algot och därefter var vi bjudna på middag hemma hos våra vänner Maria och Oscar ovh deras lilla Oliver som är precis mitt emellan våra barn i ålder.
Idag har både jag och Magnus tränat vilket var skönt. Vi hann även med en tur till 4-H gården. På kvällen åt vi faktiskt middag ute på Lily's burger och det gick jättebra! Det är så sällan vi går ut och äter med barnen och det beror på att det hitintills har varit så otroligt stressande och ingen av oss har hunnit äta och vi har mest sprungit runt och jagat barn. Men idag satt vi faktiskt ned samtidigt alla fyra och både jag och Magnus kunde äta vår mat tillsammans och medan den fortfarande var varm! Vilken grej!
Vi har faktiskt även på andra sätt reflekterat över att det har blivit betydligt lugnare med barnen senaste tiden. Idag i parken satt de faktiskt under några minuter och lekte själva i sandlådan medan jag och Magnus förvånade och överraskade satte oss på en bänk och tog en paus! Det är dock inte så att vi kan ta med oss tidningen och läsa den medan barnen leker, där är vi inte än på långa vägar. Vi måste hålla koll på dem hela tiden för rätt som det är börjar de bråka med varandra eller bestämmer sig för att springa iväg. Men framstegen är stora och de känns som ett avstamp på vägen mot en något lugnare tillvaro!

Kalas hos Algot.
Några minuters paus för föräldrarna! :)
I jakt på fåglarna!
Söndagsmiddag.