Arvids nya vardag

Inskolningen av Arvid på förskolan gick verkligen jättebra och han verkar trivas i sin nya vardag och tillvaro! Vi får höra att han leker och har roligt på dagarna, han är trygg med pedagogerna, han tar för sig, han äter och sover bra och verkar glad och nöjd i största allmänhet. Så fantastiskt roligt att höra och även en stor lättnad för oss föräldrar! Det är ju naturligtvis ett stort steg för oss alla i familjen att lämna iväg honom hela dagarna på förskolan och att vi båda jobbar hela dagarna, så då känns det ju såklart skönt när allt går så bra.
Han blir dock fortfarande ledsen när vi lämnar honom och även ibland när vi hämtar honom. Och det är såklart jättejobbigt att då gå därifrån när instinkten säger en att man vill trösta sitt barn. Men pedagogerna berättar för oss att han snabbt blir glad igen och börjar leka med de andra barnen. Och det känns ju bra.
Han pratar tydligen lika mycket som han gör hemma, dvs. oavbrutet, och pedagogerna säger att han ofta är en källa till skratt. Så snart vi hämtar honom springer han fram till oss på gården och börjar direkt att vinka till alla samtidigt som han likt ett mantra upprepar "hejdå, hejdå, hejdå" tills vi har lämnat gården!

Fullt ös på den här killen!
Kasta kottar tillhör favoritsysselsättningen. Här en bild från landet förra helgen.