Semestermood

Idag har vi haft en aktiv semesterdag! Både jag och Magnus har varit och tränat ett varsitt pass. Så smidigt när det finns både gym och gruppträning på hotellet och dessutom en strand att springa vid utanför hotellet. Vi har även hängt vid poolen (alla utom Arvid som inte vill vara stilla en sekund, han vill bara springa omkring och har ingen ro i kroppen till att bada). Adam vill däremot helst inte lämna poolen..., Därefter tog vi en promenad och efterföljande lek i Miniland.
Det är verkligen bra ordnat här för oss barnfamiljer. Lagom till middagen hade de en show för barnen på scenen som stal deras fokus och vi hann få i oss lite mat. Och bara Lollo och Bernie visar sig blir barnen helt till sig. Adam har ännu inte vågat krama dem men vill gärna titta på dem lite på avstånd. Arvid däremot kan inte få nog av att krama dem och vinka till dem och har väldigt svårt att förstå konceptet med att stå i kö och vänta på
sin tur. Efter att han har fått en kram går han före alla andra barn i kön och vill ha en kram till, annars blir han tvärarg. Som sagt...våra killar har minst sagt olika personligheter!

Semestermood! Slappar med en drink i soffan. ;)
Lek i Miniland.
Kram på dig Bernie!
Promenad i de vackra omgivningarna.
Puh! Man blir trött av att ha semester!
Alla 3 killar sover= lugn och ro med en bok under parasollet för mig! Ahhhh! Semester!