Mellandag

Idag har vi haft lite av en "mellandag". Det har varit växlande molnighet och lite svalare än de andra dagarna. Men det är ändå en väldigt behaglig temperatur, som svensk sommar när den är som bäst. Och för mig som inte tål solen så bra gör det verkligen ingenting. Jag känner aldrig den där hetsen att jag måste sola och bli brun som många känner. För mig är det en omöjlighet och inget att eftersträva. Och barnen gör det definitivt ingenting. De är så nöjda med ganska enkla medel, som att bara springa runt och jaga varandra t.ex. Men för de äkta "solpressarna" här på ön var det säkert lite jobbigt att inte ha kunnat lapa sol hela dagen.
Adam har badat även idag och sedan har vi hängt en del inne på Miniland. Arvid och Magnus passade på att gå till frisören, och han satt stilla hela tiden! (Arvid alltså!;) )
Kvällen avslutades med en mycket uppskattad show för barnen och träff med Lollo och Bernie. Barnen var som uppslukade av allt spännande som hände på scenen och vi kunde avsluta vår middag i lugn och ro. När barnen hade somnat satte jag och Magnus oss med en drink på balkongen. Mysigt!

Duktig kille hos frisören!
Buskillarna!
Det tog ett tag att få dem att ställa sig till rätta...;)
Som uppslukade av showen....