Fullt ös

Igår var det full fart vill jag lova! Uppstigning kl 5 på morgonen (på Arvids initiativ dvs), åkte hemifrån 06.45 för att ta tåget till Gävle. Väl där höll jag i en utbildning (som gick jättebra!), sedan stannade jag kvar på kontoret och svarade på diverse frågor och medlyssnade på kundsamtal. Sen jobba lite på tåget tillbaka till Stockholm och direkt från tåget till dagis för föräldrafika med julpyssel. Väl hemma hann Magnus och jag i alla fall hälsa på varann innan jag åkte till frissan (inte alla dagar vi hinner det ;).
Men även om det var lite körigt så hade jag en väldigt bra dag! Mitt jobb är verkligen roligt och att vara ute på andra kontor och hålla utbildningar och prata med dem som är närmast kunderna ger mig mycket. Och när jag sedan kom till dagis för att umgås med barnen så är man så mycket i nuet. När jag satt och målade kottar med Adam och körde lastbilar med Arvid så fanns inte en tanke på arbetsdagen som varit. Och jag gillar verkligen kontrasterna! Barnen får mig dessutom att landa efter arbetsdagen på ett sätt som bara barn kan!

Hos frissan med folie i håret! ;)

Nu är det snart dags att inleda firandet här på jobbet inför kvällens julfest. Alla är tokladdade och det ska bli superkul! Får se hur länge jag står pall, hade en riktigt dålig natt och har inte sovit många minuter tyvärr... Känner mig sååå trött, men förhoppningsvis kommer jag igång!

Denna klänning ska jag ha ikväll på julfesten. Bilden lånad från & other stories.

Trevlig helg! /Kram E