På besök hos djuren

Idag var det gårdsfest på 4H gården i Huvudsta och vi passade på att besöka djuren. Man fick bl.a. gå in i hagarna och klappa djuren. Det uppskattades av killarna, särskilt roligt var det att klappa lammen! 
Adam och Arvid är väldigt olika varandra på många sätt och när vi gick in till fåren märktes en av olikheterna väldigt tydligt. Adam var till en början väldigt reserverad, höll sig lite på avstånd och tyckte att fåren var på gränsen till läskiga. Efter en stund vågade han sig dock fram för att klappa på dem. 
Arvid däremot var helt till sig och ropade och tjoade och sprang direkt fram till ett av fåren och tog tag i pälsen och blev besviken när fåren blev skrämda av honom. Han kunde inte få nog av att klappa på dem och följde efter dem så fort de gick iväg och pratade med dem och skrattade förtjust. Jätteroligt att se hur olika de är i vissa situationer! 


Vi träffade tre av Adams kompisar från förskolan med föräldrar och grillade korv och hamburgare tillsammans. Så härligt för våra älskade stadsungar att få träffa djuren och springa runt i hagarna!