Arla morgonstund

Japp, då var vi inne i en period av arla morgonstunder igen! Pust! Kl 4 i morse vaknade Arvid. Han fick ligga kvar en stund, men vid 04.30 hade ropen blivit för höga så då gick jag uopp och hämtade in honom till vår säng, och då blev det tyvärr inte så mycket mer sömn för min del. Arvid bökade runt likt en elvisp i sängen och en stund senare var även Adam vaken. Suck!
Senaste veckan har det varit så här och det var precis likadant när Adam var lika gammal som Arvid är nu, så det är bara att leva med och vänta tills det förhoppningsvis snart går över. Efter frukosten i morse satte jag killarna framför Baby Einstein. Det är verkligen min räddning dagar som dessa! 

Det finns en serieblogg som illustrerar småbarnslivet på ett helt fantastiskt sätt! Hon har bland annat ritat en så klockren och träffande beskrivning av hur våra nätter, eller tidiga morgnar, kan se ut. (Bilderna lånade från http://blogg.loppi.se/ettparontillmorsa/ )

1) ”Legogubbe i armhålan”-sömnensovgott_leksaker

När Adam kommer över till vår säng på morgonen har han alltid med sig ett gäng bilar som också ska vara med och samsas om utrymmet i sängen......

2) ”The Epic Split”

EPICSPLIT_REMASTER

Klassiker från Päronmorsan-arkiven och från den tid då bådas sängyta inskränktes ungefär lika mycket. Numera är det främst min planhalva som upptas.

3) ”Bökande grisen”

bokandegrisen

Kanske den mest ”svårsomnade” varianten av dem alla, även om en med tiden lär sig sova även under dessa omständigheter…

4) ”Mys med högerkrok”mysmedhogerkrok

5) ”Elvispen”

elvispen

6) ”Klockan”

klockan