Picknick och tekniska

Adam inledde gårdagens morgon med att bjuda på picknick i hallen! Han dukade upp med juice, mjölk, choklad och andra godsaker! :) Han bjöd in pappa och Arvid. Mamma var inte välkommen med hänvisningen: "mamma gå till jobbet". Jo jag tackar, det gäller att veta sin plats i den här familjen! ;) 


Jag jobbade halvdag igår och hämtade därför Adam tidigt på förskolan. Det är så mysigt att få hämta Adam på förskolan tycker jag och nu blir det ju inte särskilt ofta för min del eftersom Magnus är hemma och sköter den biten. Han blir så glad när man kommer och visar vad han leker med och går själv och talar om för personalen att han ska gå hem. När jag berättade för honom att han nu skulle vara ledig i några dagar och att vi skulle önska kompisarna glad påsk så funderade han en stund och sen sa han till en av pedagogerna: "hejdå, nu ska jag vara ledig från dig i några dagar!" Just det, så kan man ju också uttrycka sig. ;) 
Sedan åkte vi hela familjen till tekniska museet. Jag har aldrig varit där men blev positivt överraskad! Det fanns massor av roligt att leka med även för små barn. Killarna hade jätteroligt! Dit åker vi nog flera gånger! 

En vätskepaus är nödvändigt när man springer omkring så mycket!