Vår lilla pratkvarn

Oj vad Arvid pratar! Non stop, oavbrutet pratar han på! Det är så roligt att lyssna på honom för han har som ett eget litet språk som ingen annan förstår. Vissa ord förstår vi ju såklart, men det är bara något enstaka ord mitt i en mening av fullkomligt obegripliga ord. Men han verkar så nöjd med det ändå, är ständigt glad och slutar inte prata bara för att ingen förstår honom! 
Många barn säger ju inte så mycket innan de väl börjar prata, förutom de enstaka ord de lärt sig. Så var Adam. Han sa de ord han kunde och resten var mer ljud. Arvid däremot har ett tonläge och en språkmelodi som om han talade ett riktigt språk. Så lustigt och verkligen underhållande att lyssna på! 
Numera äter han själv med bestick! Perfekt inför dagisstarten i höst! 
Det var så skönt att sjunka ned i soffan ikväll efter att barnen hade somnat! Det har varit en intensiv vecka på många sätt med mycket jobb, press och stress och dessutom har barnen varit sjuka med några struliga kvällar/nätter och tidiga morgnar. Nu väntar en helg ensam med barnen eftersom Magnus är bortrest på grabbhelg. Men det blir mysigt att få lite kvalitetstid med mina små prinsar! Det blir mycket tid för lek och mys! Trevlig helg!