Sommaravslutning på Föris

Häromdagen var det sommaravslutning på förskolan. Barnen hade förberett sånger som de sjöng för föräldrarna, alla utom Adam då, för han ville inte sjunga och det hade han tydligt sagt innan. Och har han sagt det, så är det så. 
Sedan hade vi picknick tillsammans och barnen lekte och badade i plaskdammen. Till barnens stora lycka kom en av kompisarnas pappa förbi som arbetar som polis. Snacka om att göra sig populär! Han satte på blåljusen och lät barnen titta in i polisbilen. De drog sig till honom likt flugor till en sockerbit! 
En annan stor händelse i vår lilla familj är att det nu verkligen har skett ett genombrott gällande Adams blöjavvänjning. Vi har ju länge försökt få honom att gå på pottan eller toaletten, men han har endast visat ett mycket begränsat intresse för det och mer gjort det någon gång ibland om han vill visa sig duktig. Men plötsligt har han nu i flera dagar bett om att få vara utan blöja och det har gått jättebra! Igår kväll gick han dessutom och lade sig utan blöja på kvällen och var helt torr när han vaknade i morse! Duktiga Adam, vi är så imponerade! Nu verkar han ju definitivt vara redo men det är helt på hans villkor och han har bestämt det själv! 
Åh vad härligt det vore om vi snart bara har ett blöjbarn!