Födelsedagsfirande och taklagsfest

Det har varit två händelserika senaste dagar! 
Igår firade vi Magnus 40-års dag! Jag tog ledigt från jobbet och bjöd ut Magnus på lunch. Arvid blev omhändertagen av sin mormor medan jag och Magnus tog cyklarna ut till Djurgården och åt lunch på Djurgårdsbrunns värdshus. Så härligt att få lite vuxentid tillsammans och kunna njuta av den fantastiska sommarvärmen vi har i Stockholm just nu. När vi promenerade från Djurgården in mot stan slogs vi flera gånger av vilken vacker stad vi bor i! 
Middagen avnjöts hos mina föräldrar. Mamma hade lagat fantastisk mat och Adam och hon hade bakat en tårta tillsammans! Adam var väldigt stolt över sitt bakverk! 

Och idag har vi varit ute på landet hela dagen där det hölls taklagsfest för byggarna! Huset är inte klart än, men förhoppningsvis snart. Stämningen var hög hos byggarna, vi grillade och drack gott och de kom med blommor och presenter. Mina svärföräldrar hade ordnat allt med mat och dryck och det var otroligt uppskattat från samtliga närvarande. Så trevligt! 
Och byggarna hängde även upp den obligatoriska kransen på huset! 


Även idag hade jag tagit ledigt från jobbet så det blir verkligen en långhelg för mig! Så underbart att få spendera dagen ute på landet i det härliga vädret! Adam och jag satte oss vid vattnet och pratade om allt möjligt. Han är kul att hänga med lilla Adam! Och miljön är i det närmaste paradislik! 

Arvid lekte i kusinernas butik!