Bröllop och övernattning

Det är verkligen ingen vidare uppdatering här på bloggen men så är det ibland. Vardagen är mer eller mindre intensiv och ibland saknar jag helt enkelt ork eller inspiration till att skriva. 
Hur som helst, häromdagen var vi i alla fall på ett fantastiskt bröllop! Isa, min kompis från notarietiden, gifte sig med sin Johan i Kungsholms kyrka. Därefter var det middag och fest på Stallmästaregården. De var så fina tillsammans, det var så mycket kärlek i luften, mat och dryck var god, gästerna trevliga och stämningen på topp! Vad mer kan man begära?! 


Vi lämnade våra småkillar till mina föräldrar och de hade väldigt skojigt tillsammans! De fick övernatta där vilket gjorde att jag och Magnus fick sova lite längre än vanligt dagen därpå! Riktigt lyxigt! Och bara att få klä upp sig och gå iväg tillsammans som ett par och få lite ledigt från rollen som föräldrar för en kväll var både roligt och välbehövligt! 
När vi efter frukosten dagen därpå hämtade hem killarna hade vi dock saknat dem väldigt mycket! Vårt hem känns faktiskt väldigt konstigt och fel utan det liv och bus som vi är vana vid. Men det är ju såklart mysigt att få sakna varandra ibland! 
Och barnen verkade ha haft hårdkörning hos sin mormor och morfar för under eftermiddagen däckade de båda av trötthet och sov i flera timmar.... 


#1 - - Gunilla:

Säkert hade ni trevligt alla fyra men man kan undra vilka som var på den roligaste och häftigaste festen?

Svar: Jag tror jag vet vilken fest du hade föredragit! 😘
langaflickan.se