Leka tillsammans

För några dagar sedan hände plötsligt något. Killarna satte sig och lekte tillsammans med tågbanan och höll på så en lång stund helt sams utan att bråka och hade jätteroligt tillsammans! Wow! Bara så ni förstår, detta är stort för oss! 

De har aldrig tidigare kunnat leka så bra tillsammans så länge! Våra killar håller på att bli stora och inse gåvan i att ha ett syskon i så nära ålder! Underbart! 
Vi börjar kunna göra andra saker och lämna dem i fred kortare stunder för att tex laga middag. Och det är ju såå mycket värt! 
Vi är fortfarande inte i den situationen att det är friktionsfritt. Dit är det en bra bit kvar. En stund senare slog Arvid nämligen en bit tågräls i huvudet på Adam för att sekunden senare låtsas som ingenting medan Adam skrek förtvivlat. Men jag ser det positiva i utvecklingen och kan konstatera att det är så oerhört mycket lugnare nu än för bara några månader sedan. Och hela tiden blir de ju äldre och mognar. Nu är en hel del tidigare så stressande situationer väsentligt lugnare och det njuter jag av! 
Just nu sover killarna i bilen och vi är snart framme på landet. Äntligen har vi några dagars ledighet och julfirande med våra familjer framför oss. Ska bli jättemysigt!