Förskolestart i morgon

I morgon är det dags för vår lilla Arvid att börja förskolan! Det blir spännande för oss alla! Vad hände egentligen med tiden? Tyckte han alldeles nyss var nyfödd och nu är han så stor att det är dags att lämna bort honom på dagarna! Har en känsla av att det kommer gå lätt att skola in honom, hoppas att den känslan stämmer.

Idag fick vi förtroendet att ta hand om ytterligare ett barn, Adams bästis Sixten. Och ärligt talat var det nästan lättare eftersom Adam och Sixten roade varandra och vi behövde bara hålla lite koll på dem och kunde ägna den mesta uppmärksamheten mot Arvid.
Hihi, ser nu på bilden att Arvid är i princip lika stor som Sixten trots att det skiljer 1,5 år i ålder. :)

Vi hann även med ett besök på Mall of Scandinavia. Ja, jag vet att jag typ är sist ut, men det var mitt premiärbesök där och jag gillade det! De hade ett lekcenter för barnen och massor av roliga butiker. Det kändes dock som om jag skulle behöva en heldag där utan man och barn. ;)

Dagen avslutades med ännu en fantastisk solnedgång utanför vårt fönster. Helt otroliga färger! Vilken lycka att få njuta av denna utsikt varje dag!

OBS, bilden är helt oredigerad!