Husletandet

Det här med att leta hus...det är verkligen ingen enkel sak. Vi har haft en paus i husletandet under ett antal månader av olika anledningar, men nu är det dags att sätta fart igen. Ju äldre barnen blir desto större blir behovet av att flytta. Vi drömmer om större yta och en liten uteplats för barnen att leka på. 
Idag var vi på en visning igen. Ett jättefint radhus, men vi misstänker att priset blir för högt. I vanlig ordning tyvärr, budgivningarna har varit helt osannolika sista året i princip. 
Efter visningen hittade vi en liten park i närheten där barnen ville stanna och leka. Arvid tog sig en tur i en taxi. ;) 


 
Under kvällen råkade vi ut för ett rejält trotsutbrott från Adam. Efter ca en halvtimmes utbrott var han helt svettig och hes. Stackars liten, hans vilja är helt otroligt stark och han har svårt att hantera den. Men det är en mognadsfråga, han kommer på sikt att lugna ned sig. Fram tills dess gäller det bara att stålsätta sig, ta några djupa andetag och samla nya krafter. Ikväll tröstar vi oss med rawfoodbollar som jag bakat. De är rullade i kokos, lakritspulver och blåbärspulver. Mums!