Sleep over

Natten till idag sov Adam över hos mormor och morfar själv. Han har de senaste dagarna varit lite svår att ha att göra med. Hans vilja är ju extremt stark, det har den alltid varit, men de senaste två dagarna har utbrotten kommit lite oftare och så fort vi sagt något som han inte håller med om. Kanske är det så att han börjar bli lite less på att spendera hela dagarna med oss. Han längtar säkert efter att få leka med sina kompisar igen. 
När mormor och morfar erbjöd honom att sova över hos dem var han inte sen att tacka ja. Det verkade buskul och han började direkt prata om att han och hans Thomas-tåg-pyjamas skulle sova i mormors och morfars säng. Det var nog bra för honom med lite egentid och att få mormors och morfars fulla uppmärksamhet.  
När vi hämtade honom i förmiddags var han väldigt glad och uppåt och både Adam och Arvid tyckte det var väldigt kul att återse varandra. Syskonkärlek! 
I parken idag roade sig Adam med att slänga ned småbitar av träflisor för rutschkanan och kom fram till att olika stora bitar åker olika fort. Spännande! Det är så roligt att se när han går in för något för då gör han verkligen det med största koncentration! 
På kvällen åt vi middag på en japansk restaurang där de spexar vid tillagningen av maten. Dessa miner hade killarna när det kom eld från stekbordet! ;)
Arvid var förresten hos hårfrisören idag som ni ser, men Adam ville inte klippa sig idag. Det blir ett nytt försök en annan dag!