En dag på stranden

En superhärlig dag på stranden är till ända. Det blåste en del så vi placerade våra filtar en bit upp på gräsmattan där det var lite mer lä, men sedan badade vi, lekte med bilarna och jag och Magnus fick t.o.m tid för en joggingtur på stranden medan barnen sov i vagnen under överseende av mormor och morfar. Så härligt! 
Kan bara återigen konstatera att det är riktigt jobbigt att springa på stranden, men så skönt och fantastiskt! Det är ju något lättare att anstränga sig till vågornas brus än att ge sig ut i kyla och snöslask hemma. Man orkar lite mer på stranden helt klart! ;) 
Passade även på att göra lite enkel träning som benböj, utfall och armhävningar. Det duger gott som träning, man behöver inte alltid ge sig iväg till gymet för att träna! 
Aktivitetsnivån i familjen var dock lite olika; jag tränade, Adam och Arvid sov och mina föräldrar satt i solstolarna och tittade på. Var och en har ju sitt att stå i! ;) Här kommer en bildbomb från dagen:

Haha! Jag gillar särskilt bilden när jag ser helt slut ut i en armhävning och pappa skrattande tittar på! ;) 
Arvid gillade att mysa med pappa! 

Jag börjar faktiskt känna mig ganska stark i kroppen nu, ett år efter graviditeten. Ett tag trodde jag aldrig att jag skulle känna mig stark igen när jag hade ständigt ryggont och magmuskler som vägrade växa ihop trots rätt typ av träning. Men skam den som ger sig! Lite tålamod verkade vara rätt nyckel. Äntligen känner jag att jag kommer att komma tillbaka till den form och styrka jag hade innan graviditeterna! Det kommer dock att dröja ett tag till. 
Dagen avslutades med en glass på strandpromenaden. Mums!