Minisats

Idag skedde lite av ett genombrott i vår familj gällande Minisats! 
Minisats är ett litet lekcenter på gymet där man lämnar in sina barn medan man tränar. Både jag och Magnus hade stora problem med Adam på Minisats. Han ville verkligen inte vara där och när Magnus var föräldraledig hann han knappt ut i gymet förrän Adam började skrika... 
Men med Arvid har det hitintills gått bra och han har trivts väldigt bra de gånger jag lämnat in honom där. 
Idag tog jag med mig båda killarna och gick till gymet medan Magnus vilade för att försöka bli kvitt sin envisa förkylning. Jag tänkte att Adam kanske skulle tycka det var roligt om han såg att Arvid har roligt där. 
Och det gick verkligen jättebra för barnen! Efter att jag hade tränat i en timme gick jag in för att hämta dem och då var Adam helt inne i en lek och ville knappt gå därifrån! Och Arvid satt så nöjd i en av pedagogernas knä. 
Under hela vägen hem pratade Adam om hur roligt det var på Minisats! Fantastiskt! Vem vet, jag och Magnus kanske snart kan komma i form?! Vore ju som en dröm! 



Under eftermiddagen åkte vi till Bromma och tittade på ett hus som ligger ute på Hemnet. Vi passade på att leka lite i en trevlig park vilket killarna tyckte var kul! Trots att det har varit ganska kyligt ute den här helgen, har Adam totalvägrat att ha ytterkläder på sig. Hans vilja är inte att leka med! Blir intressant att se hur det går när vi ska till förskolan i morgon...