Trött kille

Vi tog tunnelbanan till dagens familjebrunch, till Adams stora glädje. Vi åker buss och tunnelbana så pass sällan med barnen att det fortfarande är väldigt spännande för Adam. Han tittade på allt och alla, lyssnade på ljuden och föreslog flrbäntansfullt att det var vårt stopp varje gång tunnelbanan stannade. 
Väldigt sammanbiten och spänd av förväntan! 

Det var väldigt trevligt att träffa alla i vår stora familj, tänk vi blir hela 17 personer när den närmaste delen av familjen på Magnus sida samlas! Vi är dock i en fas av livet där det inte är särskilt avkopplande att gå ut och äta. Adam sprang runt i ett, Arvid behövde sova men hade lite svårt att komma till ro och vi åt i skift utan att hinna prata något nämnvärt med någon. Men så är det just nu och vi kunde ändå konstatera att Adam är betydligt lugnare att ha med sig nu än för bara ett halvår sedan!
På vägen hem var det dock två riktigt trötta killar vi hade med oss, helt tagna av alla nya intryck i en ny miljö. Arvid somnade i vagnen väldigt fort och Adam somnade faktiskt ståendes på vagnens ståbräda! Om man lyckas med den bedriften är man ordentligt trött!