Förkylningar

Det var en riktigt stökig natt hemma hos oss i natt. Båda killarna har dessvärre blivit förkylda igen, innan de ens hade hunnit bli riktigt friska från förra omgången. 
Adam har hostat en hel del under natten och näsan rinner. Och Arvid har varit riktigt täppt i näsan och har därmed haft svårt att äta. Han har sugit i sig mindre mängder och därmed behövt äta oftare. Så varannan timme natten igenom har jag ammat och hans magproblem har sedan bidragit till att han haft svårt att somna om. 
Stackars lillskrutten, han har nu sin fjärde förkylning och är knappt 2,5 månad gammal. Men tack och lov blir han ju äldre och starkare hela tiden och klarar därmed av förkylningarna bättre. Vi håller tummarna att detta snart går över! 
Ja, vad ska man säga? Det är minst sagt utmanande att ha två förkylda småbarn varav ett spädbarn med kolik. Undrar just när man ska få igen all denna förlorade sömn.... Får väl passa på när killarna är tonåringar och vi kommer ha problem med att överhuvudtaget få upp dem ur sängen... I en annan del av livet.