En matglad solstråle

Lilla Arvid är verkligen en liten solstråle! Han är glad och nöjd mest hela tiden och klagar väldigt sällan. Jag minns att jag tyckte att även Adam var mestadels nöjd och glad när han var bebis, men nu när jag har Arvid att jämföra med inser jag att Arvid är mycket lättare att ha att göra med! 
Han är mycket lugnare och tålmodigare och gör inte alls mycket väsen av sig. Så snart man tittar åt hans håll bemöts man med ett brett leende. 
Han är även otroligt matglad! Han äter nu tre huvudmål med riktig mat per dag och däremellan ca tre mellanmål med frukt eller avokado. Och det verkar inte finnas någon botten för honom. Han kan äta otroligt stora mängder! Oftast är det vi som sätter stopp för måltiden av ren oro för att det inte kan gå i mer mat i hans lilla kropp. Han själv skulle gärna fortsätta ett tag till.... 
Jag ammar nu endast 1-2 mål per dag, och han är inte ens särskilt intresserad av de få målen. Så det är nog inte lång tid kvar tills mjölken är helt sinad. Nej, maten ska helst vara mer mättande nu och dessutom komma fortare, om Arvid får bestämma. De små knubbiga armarna och låren visar tydligt hur matglad han är! 

Han sitter nu allt stadigare i sin Bumbo-stol. 


Kusinmys med Ebba och Sigrid. 


Nybadad.