Mini är här!

Det har varit lite dålig uppdatering här på bloggen senaste tiden, och det beror på att jag varit lite upptagen med att föda barn! ;)

Vårt andra lilla mirakel, Adams lillebror, är redan här! Han hade lite bråttom att utforska världen och bestämde sig för att titta ut redan den 14:e januari, hela 4 veckor innan beräknat födelsedatum. 
Jag ska berätta min förlossningshistoria vid ett annat tillfälle när jag har lite mer ork och tid. 
Eftersom han föddes precis vid påbörjad 37:e veckan, dvs 36+0, fick jag inte föda på BB Sophia. Där tar de endast emot kvinnor som har fullbordat den 37:e veckan, han var alltså några dagar för tidig för BB Sophia och vi fick istället åka till BB Stockholm. Om inte 37 veckor har fullbordats av graviditeten räknas barnet som prematur och kan då behöva lite särskild övervakning, och det har inte BB Sophia ännu i sitt vårdavtal.  
Men allt har gått jättebra och vi fick komma hem igår. Så mysigt att vara hemma hela familjen tillsammans och att vi nu är 4! Det känns helt fantastiskt och lyckan vet inga gränser! Vi är så lyckliga över att den här fina lilla killen har valt att komma till vår familj! 
Nu ska vi njuta av tillvaron och lära känna varandra och försöka komma in i vår nya vardag som 2-barns familj! Och satsa på att hitta ett namn till Mini, vår älskade lilla skatt! 

Första bilden efter förlossningen. Här är vår nye familjemedlem inte många minuter gammal. 

Lite drygt ett dygn gammal. 
#1 - - Linda:

Grattis till barn nr 2! <3

Svar: Tack snälla!
langaflickan.se

#2 - - Johanna:

Jättesöt, grattis till bebis nummer 2!

Svar: Tack så mycket!
langaflickan.se

#3 - - Morfar:

Ser mycket bra ut. Han ser faktiskt ut som en riktig AIK-are. Elva fingrar och allting. Ser fram emot att få lära känna honom.