6 veckor

Tänk att vår lille skrutt redan hunnit bli 6 veckor! Det känns väl troligen som om det går lite extra fort eftersom vi "tappade" tid under hans sjukdom. På BVC häromdagen såg allt bra ut och han växer och blir allt större. Barnsjuksköterskan såg inga som helst tecken på att han har varit så pass allvarligt sjuk, vilket var en otrolig lättnad. Han är helt återhämtad!
Nu mäter han 56,5 cm och väger 4,160 kg. Om man jämför med Adam vid samma ålder (och då räknar man vid två veckors ålder pga av att han är en månad för tidigt född), så är han både längre och tyngre än Adam.
Han tycker nu att det är intressant att titta på saker och har ett väldigt fokus i blicken. För tillfället äter han otroligt mycket. Det går sällan mer än 2 timmar mellan varje matning dygnet runt, och enligt BVC är det tydligen för att han försöker "ta igen" det han förlorade när han var sjuk. 
Han har fortfarande inte så mycket hår på främre delen av huvudet, det skavdes av på sjukhuset av alla maskiner och slangar, men det växer snart ut igen!