En glad och nöjd kille

Adam är just nu otroligt harmonisk och mysig på alla sätt! Det märks så tydligt på honom att han har tagit sig ur den långa och besvärliga utvecklingsperioden som pågick i nära 5-6 veckor. Och resultatet av den perioden är att han har lärt sig så många nya saker, han sover mycket bättre, är glad och nöjd mest hela tiden och ligger t.o.m. för det mesta lugnt i vagnen när vi är ute och promenerar. Han kan även roa sig själv med lek en liten stund, vilket var helt otänkbart för bara ett par veckor sedan.
 
Adams nya favoritlek är "tittut". Lägger man en filt över hans ansikte och frågar var han tog vägen så ligger han och skrattar för sig själv en stund full av förväntan, innan han slutligen tar bort filten själv och skrattar högt sitt otroligt medsmittande skratt. Helt underbart!
 
Det är även stor skillnad på nätterna eftersom han nu sover mellan ca kl 21 och 4-5 på morgnarna! Min tillvaro är därmed helt annorlunda och jag har en helt annan ork. Jag hinner ju igenom en hel sömncykel utan att bli väckt. I natt sov Adam dessutom en hel natt för första gången i sitt liv! Han vaknade en gång vid 2.30 men somnade om när M var uppe och stoppade i nappen, och krävde inte att få äta förrän klockan var 7 i morse! Helt otroligt! Jag känner mig som en ny människa och har varit pigg och glad hela dagen! Jag fick t.o.m. höra av två olika personer att jag var snygg i dag! Whohoo! Tänk vad en natts sömn kan göra! :-) Jag vet att detta snabbt kan ändras men jag passar på att njuta för fullt medan det varar!