Det närmar sig

Idag är min sista dag som föräldraledig med Adam. Det är med blandade känslor som jag tänker på att jobbstarten närmar sig på måndag och det är dags att återvända till en annan slags vardag. Jag lämnar därmed ett fantastiskt roligt, händelserikt och omvälvande år bakom mig. Året som gått har varit det mest händelserika året i mitt liv. Jag har haft den stora förmånen att bli mamma till en underbar liten kille, vilket toppar listan över det mest fantastiska jag har upplevt. Jag har fått lära känna honom och se honom utvecklas till en egen liten personlighet; en väldigt aktiv och glad kille, ett busfrö och så fantastiskt charmerande på många olika vis! 
Och tack vare mitt nya liv som mamma har jag också haft förmånen att träffa nya bekantskaper. Några av dem har blivit riktigt goda vänner som jag kommer fortsätta att umgås med. 
Jag har dock lite svårt att förstå hur ett år kan gå så otroligt fort! Tänk att vår lille kotte redan fyller ett år till helgen! Samtidigt känns han så självklar i våra liv så att det känns som att vi alltid har varit en liten familj. 
Det är dock med varm hand jag överlämnar stafettpinnen för föräldraledighet till Magnus. Det blir roligt för både Magnus och Adam att spendera hela dagarna tillsammans och jag unnar dem verkligen det! 
 
Tänk att det redan är 1 år sedan jag fick träffa den här lille kotten!