Bättre sent än aldrig...

Så var det då äntligen dags för mig att skaffa mig en blogg. Min alldeles egna sida där jag kan få utlopp för mitt ibland stora behov av att skriva av mig om det som rör sig i mitt huvud; livet, familjen, hälsa och träning eller bara tankar och funderingar i största allmänhet. 
Jag har faktiskt under flera år funderat på att skaffa mig en blogg för just detta ändamål, men av diverse olika anledningar har det inte blivit av. Jag är framförallt bland det mest otekniska man kan tänka sig och det i kombination med mitt icke existerande tålamod har satt en del käppar i hjulen. Det har definitivt inte gett något utrymme för att exempelvis lära mig HTML. Men numera finns det ju faktiskt så enkla bloggverktyg att detta inte längre behöver vara ett hinder, så nu tog jag tag i det. Det som behövdes kanske var just lite semester och nedvarvning för att jag skulle känna mig redo. 
I mitt jobb som domstolsjurist spenderar jag en stor del av dagarna med att just uttrycka mig i skrift, framförallt genom att argumentera och utreda diverse juridiska problemställningar. Men det är en helt annan sak att skriva av privata skäl och att få fundera fritt utan att det till varje pris måste vara absolut korrekt, både beträffande innehåll och språk. Jag har alltid tyckt att det är en slags frihetskänsla i att skriva och därför känns det bra att nu äntligen ha en plats för att göra detta på. 
#1 - - Karin:

Vad roligt att du kommit igång! Välkommen till bloggvärlden :)

Vi ses på torsdag!

Massa kramar
K