Lyxvecka

Förra veckan, som var min första vecka på föräldraledigheten, var verkligen en riktig lyxvecka! Jag fokuserade på ytliga ting och att bli riktigt ompysslad. Jag var hos frissan, var på ansiktsbehandling, färgade bryn och fransar och unnade mig även en pedikyr. Så skönt att bara få koppla av och även att få hjälp med tex. pedikyr eftersom det är lite svårt att nå ned till fötterna nu. ;-) Dessutom var det lika bra att passa på medan tid och möjlighet fortfarande finns! Man vet aldrig när det blir tillfälle för sånt igen....
Bilden lånad från bodywellmassage.com
 
Det har också varit otroligt skönt att kunna vila lite vid behov eftersom nattsömnen är väldigt dålig just nu. Jag sover endast 1-2 timmar i sträck och då är det skönt att kunna ta dagen som den kommer lite efter dagsformen. Det blev även några långpromenader i det härliga vädret lyssnandes på flera intressanta sommarpratare. Jag har dock haft en hel del sammandragningar och förvärkar i veckan, vilket gjorde att promenaderna var av väldigt varierande hastighet. Men det känns som att det viktigaste just nu är att faktiskt hålla igång ooh röra på sig.
Två trevliga besök på favoritfasters balkong vid Kungsholms Strand var även det ett mycket bra sätt att spendera tiden på! Jag var också på date med mitt hjärtas fröjd vilket var väldigt mysigt! Vi åt middag på stan och var därefter på bio. Veckan avslutades med lite kräftskiva med familjen, innan min bror återvände till Kalmar för en ny termin av studier, och även ett mysigt middagsbesök av bästa Madde. En mycket bra vecka helt enkelt!
 
Årets första kräftor!
 
 Mysigt middagsbesök av Madde i kvällssolen på balkongen!

Sprickfärdig jämte slanka Madde!
#1 - - gunilla granström:

Vad härligt att du fick denna lite lyxiga vecka och möjlighet att få ta hand om dig själv innan du ska ta hand om världens finaste baby för det vet vi ju redan att det blir. Som du vet tror jag det blir den 5:e september så vi kanske hinner med en ny liten balkongpratstund innan undret inträffar.
Stor kram Gunilla